Egy könnyes szemű fiatal nő egy bankjegyet dob a koldusnak, aki kibontja és egy feliratot lát: „Segíts nekem!”

HIRDETÉS

Miközben az utcán koldult, Jack egy 20 dolláros bankjegyet kapott egy síró fiatal nőtől. Furcsának találta a dolgot, amíg meg nem nézte a pénzt, és meg nem látta az üzenetet, amelyben a nő kétségbeesetten segítséget kért. Tudta, hogy cselekednie kell, és megdöbbenve ugrott az autó elé.

Jack Miami utcáin koldult pénzért, ahogy mindig is tette. Évek óta ezt csinálta, és páran még a nevét is tudták. Néhányan adtak neki ételt és néhány bankjegyet, és ő mindig hálás volt.

HIRDETÉS

Sok évvel ezelőtt az élete szörnyű fordulatot vett, amikor elvette feleségül Liliant. A munkája stresszes lett, és Jack minden este egy üveg whiskyben lelte vigaszát. Ez végül függőséggé vált, és Lilian kirúgta őt a házból. A nő elvált tőle, elvette mindenét, és a férfi a munkáját is elvesztette.

Jack az utcán koldult, amikor valami furcsát látott.

Évekkel később még mindig az utcán volt, mert a függősége sokáig az őrületbe kergette. Néhány hónapja végre leszokott az alkoholról, és meg akart gyógyulni. Ám az ivási szokása azt eredményezte, hogy elvesztette az összes barátját és családi kapcsolatát. Ez egy saját maga által okozott rémálom volt, és most ki kellett kúsznia onnan. De először is minél több pénzt kellett összegyűjtenie abból a kevésből, amit az emberek adtak neki.

HIRDETÉS

Hirtelen egy jelenet az utcán kizökkentette a gondolataiból. Egy mogorva öltönyös férfi vonszolt egy fiatal nőt, akinek szép arcát könnyek tarkították. Két másik férfi követte őket, hasonlóan komoly arckifejezéssel, és Jack furcsának találta a dolgot. De aztán a nő felé fordult, és egy összegyűrt bankjegyet dobott a poharába, amely mindig ott volt előtte.

“Remélem, tudsz valami jót kezdeni ezzel a pénzzel – mondta a nő, és a férfi, aki még csak le sem nézett, kicsit keményebben húzta meg.

HIRDETÉS

Jack különösen furcsának találta a nő üzenetét, és nem tudta, miért adna neki pénzt, amikor nyilvánvalóan valamilyen bajban van. De valami a fejében vagy a szívében azt súgta neki, hogy fogja meg a bankjegyet, és észrevette, hogy egy leheletnyi piros szín van rajta. Kiegyenesítette a húszdolláros bankjegyet, és felfedezett rajta egy megdöbbentő üzenetet.

A bankjegyre egy üzenet volt írva.

SEGÍTS NEKEM!

HIRDETÉS

Rúzzsal volt írva, és teljesen elkenődött, de Jack tökéletesen értette. Miközben bámulta, meghallotta egy autó motorjának bömbölését, és még időben felnézett, hogy lássa, ahogy a férfi betuszkolja a fiatal nőt a kocsiba. Valami nem stimmelt. Ez nem csak egy dühös barát esete volt. Ez valami sokkal súlyosabb dolog volt.

Jack gyorsan felállt, de fogalma sem volt, mit tegyen. Nem kiabálhatott az emberekkel, hogy állítsák meg az autót, mert senki sem hallgatott volna rá. Minden további gondolkodás nélkül maga szaladt a kocsihoz, és a motorháztető elé ugrott. Az autó azonnal megállt, és Jack leesett a motorháztetőről a kavicságy felé. Pokolian fájt neki, de sikeresen megállította az autót.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »