Egy könnyes szemű fiatal nő egy bankjegyet dob a koldusnak, aki kibontja és egy feliratot lát: „Segíts nekem!”

HIRDETÉS

Jack nem tudta elhinni. Lillian ennek a lánynak az anyja volt? Talán megint férjhez ment?

Lillian elhúzódott a lányától, aki elkezdte magyarázni, mi történt, többek között elmesélte Jack segítségnyújtását.

HIRDETÉS

“Anya, azt hiszem, átvertek. Az a férfi azt mondta, hogy a húszas éveiben jár, és becsapott, hogy három napja találkozzak vele. Azokban a napokban abban az épületben tartottak ott, és szerintem el akartak adni. De én ráírtam egy pénzre, hogy “Segíts nekem!”, és odaadtam ennek a férfinak. Ő a kocsi elé ugrott, hogy megmentsen. Ő az én hősöm!” Katherine mondta, és hatalmas, könnyes mosollyal nézett Jackre.

Lillian feltárta a megdöbbentő igazságot.

Lillian végre ránézett Jackre, és zilált külseje ellenére azonnal felismerte. “Jack?”

HIRDETÉS

“Lillian”, lihegte a férfi. “Ő a lányod?”

A nő aggódó arckifejezéssel nézett a lányra, majd vissza Jackre. Tétovázott, majd elárulta: “Ő a te lányod is”.

Katherine szeme tágra nyílt, és megkérte az anyját, hogy ismételje meg ezt a kijelentést. Jack azonban sokkot kapott. Épp most mentette meg a saját lányát. A lányát, akiről sosem tudott, mert Lillian kirúgta őt, mielőtt elmondta volna neki a terhességét.

HIRDETÉS

“Jack, úgy nézel ki… nos, nem túl jól, de legalább nem vagy részeg – jegyezte meg Lillian, közelebb lépve. “De mint sejtheted, kirúgtalak, amikor megtudtam, hogy terhes vagyok. Nem maradhattam volna egy alkoholista felesége, és nem hagyhattam volna, hogy a gyerekem közelében légy. Ezért hoztam egy döntést.”

Lillian segített neki, hogy rendbe szedje az életét.

“Megértem” – motyogta Jack. Tényleg megértette, de még mindig szívszorító volt megtudni, hogy mennyi mindent elvesztett. Ugyanakkor örült, hogy ott volt, hogy megmentse a lányát a szörnyű sorstól.

HIRDETÉS

Lillian végül szerzett Jacknek némi segítséget, valamint egy új állást, hogy megköszönje neki, hogy Katherine hőse volt. A lány elkezdte gyakran látni az apját, és kezdtek családtagként tekinteni egymásra. Katherine soha többé nem beszélt idegenekkel az interneten.

Mit tanulhatunk ebből a történetből?

  • Segítsünk bárkinek, aki kéri. Jack megtette, amit tudott, hogy megmentse a segítséget kérő lányt, és hőssé vált.
  • Ne hagyd, hogy a függőségek tönkretegyék az életedet. A függőségek felemészthetik és tönkretehetik az egész életedet. Ne hagyd, hogy eluralkodjanak rajtad.

Oszd meg ezt a történetet barátaiddal. Lehet, hogy feldobja a napjukat és inspirálja őket.

Ezt a beszámolót olvasónk története ihlette, és egy profi író írta. Bármilyen hasonlóság a tényleges nevekkel vagy helyszínekkel pusztán véletlen egybeesés. Minden kép kizárólag illusztrációs célokat szolgál.

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 3 / 3 ): «12 3