Hármas ikrek fogadalma: 50 év múlva találkozunk – Két nő érkezik meg, és levelet kapnak a testvérüktől

HIRDETÉS

A többi nővér nevetésben tört ki, és Donna nem habozott, hogy Ruthot piszkálja még egy kicsit. “Ó, tényleg? Nem emlékszel arra, amikor anya és apa elhoztak a szemétből? Nem csoda, hogy másképp nézel ki, mint mi!”

“Srácok! Olyan gonoszak vagytok! Hármas ikrek vagyunk! Ez azt jelenti, hogy anya és apa mindhármunkat a szemétből szedett ki!” – kiáltotta Ruth, és Donna és Maria nem tudta abbahagyni a nevetést.

Az egész napot együtt töltötték, meglátogatták a szüleik sírját, és távozáskor megfogadták, hogy ötven év múlva újra találkoznak, és viccelődtek, hogy addigra már nagymamák lesznek.

“Látod, addigra még a szemetes húgunk is öreg nagymama lesz!” Donna kacsintva mondta Mariának, és búcsúzóul megölelte, amikor megérkeztek a repülőtérre. Ruth is becsatlakozott az ölelésbe, és a három nővér telefonszámot és címet cserélt, mielőtt elbúcsúztak.

HIRDETÉS

50 év telt el. A nővérek életében több fejlemény is történt ezekben az években. Maria ikerlányok és egy jóképű kisfiú büszke édesanyja lett, míg Ruth két gyermekkel vált el. Donnának egy lánya született, és külföldön telepedett le.

Amikor eljött az idő, hogy újra találkozzanak az üdülőhelyen, mindegyikük odarepült, izgatottan, hogy újra láthatják a nővéreiket. Maria, mint mindig, most is elsőként érkezett. A tengerparti üdülőhely egyik padján ült, piros felöltőt és fehér laposcipőt viselt. Hirtelen egy hang riasztotta meg. “Maria?”

Az idősebb nő megfordult, és meglátta, hogy Donna ott áll. Kicsit másképp nézett ki, bob frizurával és kerek szemüveggel, de Maria egy pillanat alatt felismerte. Szorosan megölelte, ahogy közeledett hozzá.

HIRDETÉS

“Ó, Donna! Annyira örülök, hogy újra látlak! De hol van Ruth?” – érdeklődött aggódva.

“Elfelejtette a találkozót? Tudod, hogy ő milyen! Mindig meggondolatlan és feledékeny.”

“Ó!” – nevetett Maria. “Hadd üzenjek neki. Lehet, hogy el fog késni. Biztos vagyok benne, hogy nem felejtené el, hogy újra találkozunk.”

Maria küldött egy sms-t Ruthnak, és az üzenetet meg is kapta, de nem érkezett válasz. Később fel is hívta őt, de az is válasz nélkül maradt. Egész nap vártak rá, később pedig úgy döntöttek, hogy néhány napot a városban töltenek az üdülőhelyen, gondolván, hogy Ruth előbb-utóbb megérkezik, de teltek a napok, és nem jött hír róla.

HIRDETÉS

Végül úgy döntöttek, hogy itt az ideje meglátogatni Ruthot. Amikor azonban kijelentkeztek az üdülőből, a recepciós megállította őket. “Mrs. Smith!” – kiáltotta, és odarohant Mariához és Donnához. “Kérem, várjon!”

Maria megfordult, és egy fiatal hölgyet látott, kezében egy borítékkal. “Elnézést kérek, Mrs. Smith. Kaptunk egy levelet; Önnek és Mrs. Timberlake-nek címezték. Néhány napja kaptuk, de az a személy, aki aznap a műszakban volt, teljesen megfeledkezett róla. Én csak ma reggel értesültem róla.”

“Egy levél?” Maria csodálkozott, miközben kinyitotta a borítékot. A borítékon nem volt semmi információ a feladóról, de amikor kinyitotta, rájött, hogy Ruth-tól jött.

HIRDETÉS

“Kedves Maria és Donna!

Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam eljönni az találkozónkra. Sajnos nem volt más választásom. A gyerekeim kidobtak a házamból, miután agyvérzést kaptam, mert nem akartak gondoskodni rólam. Örülök, hogy legalább életben vagyok, és elküldhettem nektek a szeretetemet. Remélem, megbocsátotok nekem.

Szeretettel,

Ruth.”

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 2 / 3 ): «1 2 3Következő oldal »