Hármas ikrek fogadalma: 50 év múlva találkozunk – Két nő érkezik meg, és levelet kapnak a testvérüktől

HIRDETÉS

A hármas ikrek megígérik, hogy 50 év múlva találkoznak egy üdülőhelyen, de amikor megérkeznek, az egyik nővér eltűnt, és néhány nap múlva levelet kapnak tőle.

Maria, Donna és Ruth Wilkinson gyerekkorukban egy háztűzben elvesztették szüleiket, és ezután a nővérek árvaházba kerültek. Mindössze nyolcévesek voltak, amikor mindez történt, és az életük csak egyre nehezebbé vált, ahogy telt az idő.

Egy nap egy házaspár érkezett az árvaházba, és érdeklődött Donna örökbefogadása iránt. Maria aznap este kétségbeesett volt. Donna mellett aludt, átölelve őt, és megígérte az árvaház igazgatójának, hogy nem engedi el a húgát. “Anyu és apu mindig azt mondta, hogy vigyázzak a nővéremre. Nem engedhetik el őt!”

HIRDETÉS

Ekkor Mrs. Matthews, az árvaház igazgatója óvatosan elmagyarázta Mariának a helyzetet, mondván: “Drágám, ez a húgod miatt van. Egy szerető családban fog felnőni. Nem ezt kívánod neki? Azt akarod, hogy állandóan magányos és depressziós legyen?”

“De hát nincs egyedül!” – vágott vissza Maria. “Én itt vagyok vele, és Ruth is ott van!”

HIRDETÉS

“Ők lesznek az új szülei, Maria. És Donna boldog lesz velük. Nem engeded el őt?”

Maria végül beadta a derekát, de nem sokkal később Ruthot is örökbe fogadta egy család, így Donna teljesen egyedül maradt. Rettenetesen hiányoztak neki a testvérei, és órákat töltött Mrs. Matthews-szal, hogy róluk beszélgessen. “Donna és Ruth…. elfelejtettek engem, Mrs. Matthews?” – kérdezte a lány szomorúan.

Az idősebb asszony ragyogóan mosolygott rá. “Természetesen nem, kedvesem! Jól megvannak a családjukkal, és meglátod, egy nap újra együtt lesztek!”

HIRDETÉS

Amikor Maria 23 éves lett, kapott egy Facebook-üzenetet egy Anna Hanks nevű nőtől. Nem hitt a szemének, amikor megnyitotta az üzenetet és elolvasta! Donna volt az! Örökbefogadó szülei Annának nevezték el, és kérte, hogy találkozhasson vele Ruth-tal együtt. Azt javasolta, hogy térjenek vissza a szülővárosukba, hogy leróják tiszteletüket a vér szerinti szüleik sírjánál.

Maria, aki az árvaházból való távozása után tanárként dolgozott egy közösségi főiskolán, azonnal beleegyezett, és néhány nappal később újra találkozott a nővéreivel. Először nem ismerte fel Ruthot. Utoljára duci gyerekként látta, de most lenyűgözően nézett ki fekete trikóban, magas sarkú cipőben és karcsú testalkattal. Donna nem sokat változott, kivéve, hogy szemüveges lett.

HIRDETÉS

Maria elérzékenyült, miközben a három nővér egy étteremben ült. “Nem gondoltam volna, hogy így fogunk újra összejönni!” – mondta. “Nagyon boldog vagyok, hogy újra látlak titeket!”

“És mi is, Maria” – tette hozzá Donna. “Emlékszel, mennyit sírtál, amikor utoljára eljöttem az árvaházból? Bárcsak hamarabb megtaláltalak volna!”

“Oké, srácok, elég volt! Úgy érzem magam miattatok, mintha kirekesztettek volna!” Ruth duzzogva csicsergett. “Nem az én hibám, hogy nem sok mindenre emlékszem a történtekből!”

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »
Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »