Hármas ikrek fogadalma: 50 év múlva találkozunk – Két nő érkezik meg, és levelet kapnak a testvérüktől

HIRDETÉS

A levél elolvasása után Maria és Donna nem tudta abbahagyni a sírást. “Hogy tehettek ilyet ezek a gyerekek! Hogy dobhatják ki csak úgy az anyjukat a házából?” Mondta Maria dühösen. “Biztosra veszem, hogy megbánják, amit tettek!” És ezzel a két nővér átrepült Ruthhoz.

Amikor megérkeztek, Ruth lánya, Anne nyitott ajtót. Anne és férje, Matt beköltöztek Ruth házába, miután kirúgták őt. Aiden, a fia ezután külföldre költözött, és ott vett el valakit.

HIRDETÉS

“Mit kerestek itt, ti ketten? Gyertek vissza később. Nem érek rá!” – vágott oda.

“Hol van Ruth, Anne? Hová a fenébe küldted?” Maria dühösen érdeklődött, és egy lépést tett előre.

“Honnan tudhatnám? Az a vén banya egyszer csak elment itthonról, és soha többé nem tért vissza.”

HIRDETÉS

Ezen a ponton Donna elvesztette a fejét, és arcon vágta Anne-t. “Te szemérmetlen lány! Csak várd ki, amíg megtaláljuk! Biztosra vesszük, hogy megbánod, amit tettél!” Azt azonban nem tudták volna megjósolni, hogy mi fog történni ezután…

Eltelt egy hét. Donna és Maria mindent megtettek, többek között a rendőrséghez fordultak és a közösségi médiát is használták, de semmi sem használt. Ruthról semmi hír nem érkezett. Elhagyta a várost? Vagy ami még rosszabb, meghalt? A nővérek tanácstalanok, rémültek voltak és aggódtak.

HIRDETÉS

Egyik este megálltak egy kávézóba egy csésze kávéra – belefáradtak abba, hogy egy másik környéken indultak Ruth keresésére -, amikor hirtelen észrevettek egy nőt a sarokban kuporogva. Maria nekilátott, hogy pénzt kínáljon, de rémülten befogta a száját, amikor meglátta a nő arcát. “Ruth? Te vagy az?”

A nő felnézett, a szemei megteltek könnyekkel, és nem tudta abbahagyni a sírást. “Maria! Te jó ég! Hogy – hogyan…?” – nem tudta befejezni, miközben könnyek gyűltek a szemébe. A nővérek nem hittek a szemüknek, amikor rájöttek, hogy a hajléktalan nő az ő Ruthjuk, az ő csiripelő és butuska Ruthjuk.

Bevitték a nőt a kávézóba, ételt rendeltek neki, és még aznap este elvitték egy szállodába. Ruth elárulta, hogy évek óta ez volt az első alkalom, hogy evett és békésen aludt.

HIRDETÉS

Később a három nővér kijelentkezett a szállodából, és minden holmijukkal együtt elindultak Ruth házához. Anne megdermedt a döbbenettől, amikor benyitott az ajtón. “Te – te…. mit keresel itt?”

“Álljon félre, hölgyem! Ez a húgunk háza, és azért jöttünk, hogy vele töltsünk egy kis időt!” Mondta Maria, miközben minden holmijukat becipelte a házba, és leült a nappali kanapéjára. “És igen” – tette hozzá. “Mit szólnátok egy kis italhoz, nővérek? Hirtelen úgy tűnik, túl magas a hőmérséklet ebben a szobában!” – gúnyolódott Anne-nek, aki csak állt ott, és dühösen füstölgött.

Mit tanulhatunk ebből a történetből?

  • Aminek úgy kell lennie, az úgy is lesz. Ruth, Donna és Maria sorsa az volt, hogy újra találkozzanak, és ez pontosan így is történt.
  • Az élet néha kegyetlen tud lenni, de ne veszítsük el a reményt. Donna és Maria a poklok poklát élte át, amikor nem találták Ruthot. Még aggódtak is, hogy már nem él, de a sors végül újra összehozta őket.

Ezt a beszámolót olvasónk története ihlette, és egy profi író írta. Bármilyen hasonlóság a tényleges nevekkel vagy helyszínekkel pusztán véletlen egybeesés. Minden kép kizárólag illusztrációs célokat szolgál.

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 3 / 3 ): «12 3