Hazatérve az ünnepekre, a fiú megtudja, hogy az anyja eltűnt, és romlott élelmiszereket lát a hűtőben

HIRDETÉS

Egy fiú, aki hazatér az ünnepekre, rájön, hogy édesanyja eltűnt, és már jó ideje nem volt otthon, látva, hogy a hűtőszekrényében romlott ételek vannak.

“Anya, ezt abba kell hagynod. Azért telefonálsz, hogy a leghétköznapibb kérdéseket is feltedd nekem. Igen, reggeliztem, nem vagyok gyerek oké, tudom, hogy kell élni, ne kezelj úgy, mintha az lennék!”. John rátámadt az anyjára, amikor az felhívta azon a szombat reggelen…

HIRDETÉS

“De, tökfej, csak tudni akartam, hogy hogy vagy. Ez az első alkalom, hogy ilyen messze vagy otthonról, egy kicsit aggódom, ennyi az egész” – válaszolta Sarah.

John hazatért a főiskoláról az édesanyjához, csakhogy az eltűnt, a ház pedig elhagyatott volt.

“Figyelj, anya!” – válaszolta a fia. “Nem unod meg, hogy minden nap így zaklatsz? Tíztől órám lesz, úgyhogy megyek, csak ne hívogass annyit, szia!”.

HIRDETÉS

“Megértem, John, de figyelj… meg akartam kérdezni, hogy haza tudsz-e jönni az ünnepekre. Úgy tervezem, hogy elkészítem az összes kedvenc ételedet… Halló? Ott vagy? Halló?”

Sajnos a hívás már megszakadt, és bármennyire is szomorú volt, Sarah kezdett hozzászokni, mert nem először fordult elő. A fia abban a hónapban sokszor tette le hirtelen a telefont. Sarah aggódott a megvalósítás költségei miatt, és az a tény, hogy a fia még soha nem volt ilyen távol otthonról, szintén elgondolkodtatta.

HIRDETÉS

Mióta a férje elhagyta, a fiuk lett az egyetlen, akire támaszkodhatott. Nem tetszett neki, milyen messze van a választott intézmény, de végül belement a kérésébe, hogy ott tanuljon, mert boldoggá akarta tenni őt.”

John ragaszkodott hozzá, hogy a középiskola után Oklahomában akar tanulni.

Az Oklahomába költözése utáni első hónapokban John folyamatosan tartotta a kapcsolatot édesanyjával. Hétvégenként rendszeresen felhívta, hogy megbizonyosodjon róla, jól van-e – igazi mama fiúja volt.

HIRDETÉS

Néhány hónappal később minden drasztikusan megváltozott. A nő hívta őt, de a fiú soha nem válaszolt ezekre a hívásokra, ehelyett inkább hangüzenetet hagyott, mondván, hogy sok dolga van, és majd később beszél vele. Idővel még ezek is elmaradtak, és elsietett beszélgetésekké váltak, amelyekre a fia soha nem is fáradozott visszatérni.

Ez így ment egészen addig, amíg egy reggel, amikor Sarah éppen munkába készült, nem kapott egy hívást Johntól. Amikor megnézte a telefonját, és látta, hogy a neve felvillan a képernyőn, az anya nagyon megörült.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »